Duo Cake

Duo Cake

Duo Cake

Ingrediënten: 250 gram boter, 250 gram suiker, 4 eieren, 250 gram bloem, 1 zakje vanillesuiker, 50 gram cacaopoeder, 50 gram pure chocolade met sinaasappelmaak,

Mix 250 gram boter met 250 gram suiker. Voeg er dan een voor een 4 eieren toe. Doe er daarna 250 gram bloem en 1 zakje vanillesuiker bij. Goed mixen tot een mooi en glad beslag. Schep de helft van het beslag in een bebloemde en beboterde cakevorm. Meng door de andere helft van het beslag 50 gram cacaopoeder en 50 gram stukjes pure chocolade met sinaasappelsmaak. Schep dit deel van het beslag ook in de cakevorm. Zet de cakevorm in de voorverwarmde oven op 160 graden (hetelucht) voor ongeveer 80 minuten. Prik na een uur al in de cake om te zien of de cake klaar is. Laat de cake afkoelen in de vorm. Smul ze!

0
(79 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

2 thoughts on “Duo Cake

  1. Vanmorgen was ik op zoek naar een marmercake op jou site maar kan niets vinden.Vandaag staat ie erop onder duocake en daar had ik dus niet op gezocht.Morgen staat ie bij mij in de oven maar zonder de sinaschocolade!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top