Broccoli en Bloemkool in Tomatensaus

Broccoli en Bloemkool in Tomatensaus

Broccoli en Bloemkool in Tomatensaus

Ingrediƫnten: tagliatelle, zout, 300 gram broccoli, bloemkool, 1 ui, 1 teentje knoflook, tijm, 1 blik tomaatblokjes, 1 eetlepel tomatenpuree, 100 ml kookroom, zout, peper, bieslook,

Kook de tagliatelle in kokend water met wat zout. Kook ook 300 gram broccoli en bloemkoolroosjes in kokend water met wat zout tot de bloemkool gaar is. Voor de tomatensaus fruit je 1 fijngesnipperde ui tot het zacht is. Voeg dan 1 fijngehakt teentje knoflook en tijm naar smaak toe. Bak dit kort mee en roer er dan 1 blik tomaatblokjes, 1 eetlepel tomatenpuree en 100 ml kookroom door. Breng kort aan de kook. Breng op smaak met zout en peper. Laat het een paar minuten op laag vuur pruttelen. Doe er op het laatst na smaak nog wat bieslook door. Giet de tagliatelle en de broccoli en bloemkool af. Doe eerst de tagliatelle op je bord, dan de bloemkool en broccoli en doe er dan de tomatensaus over. Eventueel kan je er nog wat geraspte kaas over doen. Eet smakelijk!

0
(42 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top