Tortellini met Doperwten in Kerriekaassaus

Tortellini met Doperwten en Kerriekaassaus

Ingrediënten: tortellini, zout, 200 gram doperwten, 100 gram blokjes ham, 100 ml kookroom, 2 theelepels kerriepoeder, peper, 50 gram geraspte oude kaas,

Kook de tortellini met kaasvulling in kokend water met wat zout. Smelt boter in een koekenpan en smoor hierin 200 gram doperwtjes met 100 gram hamblokjes voor ongeveer 10 minuten. Voeg daarna 100 ml kookroom toe en 2 theelepels kerriepoeder. Laat het nog een minuut of 5 op laag vuur pruttelen, breng op smaak met zout en peper en roer er dan 50 gram geraspte oude kaas door. Klaar! Eet smakelijk!

(36 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*