Tagliatelle met Broccoli in Jamie Oliver Pasta Saus

Tagliatelle met Broccoli in Jamie Oliver Pasta Saus

Tagliatelle met Broccoli in Jamie Oliver Pasta Saus

Ingrediënten: tagliatelle, zout, 200 gram broccoli, 200 gram dobbelsteentjes ontbijtspek, 1 ui, 1 teentje knoflook, 1 ui, 1 teentje knoflook, 3 trostomaten, 1 pot Jamie Oliver Sun-Dried Tomato Pasta saus, zout, peper, geraspte kaas,

Kook de tagliatelle in kokend water met wat zout. Blancheer 200 gram broccoli roosjes. Bak in een hete koekenpan 200 gram dobbelsteentjes ontbijtspek uit tot het knapperig is. Voeg dan 1 fijngesnipperde ui en 1 fijngehakt teentje knoflook toe. Als de ui zacht is voeg je de geblancheerde broccoli toe en 3 fijngesneden trostomaatjes. Roer ook de Jamie Oliver Sun-Dried Tomato Pasta saus er door. Breng het kort aan de kook, breng op smaak met zout en peper en laat het op een laag vuur nog een minuut of 10 pruttelen. Op je bord kan je er nog geraspte kaas toevoegen. Eet Smakelijk!

0
(38 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Via Mastodon kan je Brutsellog volgen via @Anja@www.brutsellog.nl .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top