Kipfilet met Kaas, Mosterd en Mozzarella

Kipfilet met Kaas, Mosterd en Mozzarella

Kipfilet met Kaas, Mosterd en Mozzarella

Ingrediënten: mozzarella, 50 gram geraspte oude kaas, 1 eetlepel mosterd, 2 kipfilets, ontbijtspek,

Scheur een bolletje mozzarella in kleine stukjes. Voeg hieraantoe 50 gram geraspte oude kaas en 1 eetlepel mosterd. Roer dit goed door elkaar. Snij een kipfilet open en bestrijk het kaasmengsel over de kipfilet. Klap de kipfilets dicht, doe er zout en peper over en omwikkel het met plakjes ontbijtspek. Leg de kipfilets in een ovenschaal. Zet de ovenschaal in een voorverwarmde oven op 180 graden (hetelucht) voor ongeveer 30 minuten. Lekker met een salade en gebakken aardappeltjes. Eet Smakelijk!

0
(27 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top