Mexicaanse Burrito

Mexicaanse Burrito

Mexicaanse Burrito

Ingrediƫnten: 1 ui, 3 trostomaten, koriander, 2 biefstukken, 2 teentjes knoflook, worcestershiresaus, tabasco, zout, peper, tortilla wraps,

Maak een salsa van 1 kleine fijngesnipperde ui met 3 fijngesneden trostomaatjes en naar smaak koriander. Laat het even staan. Bak in hete olie 1 fijngesnipperde ui tot het zacht is. Voeg hieraan toe 2 in stukjes gesneden biefstuk en 2 fijngehakte teentjes knoflook en bak dit mee tot het bruin is. Voeg dan een scheutje worcestershiresaus, een scheutje tabasco en wat koriander toe. Breng het op smaak met zout en peper. Verwarm de tortilla’s in de magnetron zoals staat aangegeven op de verpakking. Schep de biefstuk op de tortilla, leg hierop de sla en daarop weer een schepje tomaten-ui salsa. Vouw de tortilla als een buidel en serveer! Eet smakelijk!

(31 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
0
Matrix #brutsellog_nl:mtrx.anchel.nl & Fediverse / Activitypub @anja@www.brutsellog.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back To Top