Macaroni met Spitskool en Prei

Macaroni met Spitskool en Prei

Macaroni met Spitskool en Prei

Ingrediënten: macaroni, 250 gram dobbelsteentjes ontbijtspek, 2 teentjes knoflook, 300 gram spitskool, 1 prei, 1 blikje tomatenpuree, 250 ml crème fraiche, 1 eetlepel Italiaanse kruiden, zout, peper,

Kook de macaroni in kokend water met wat zout. Bak in een hete wok 250 gram dobbelsteentjes ontbijtspek knapperig. Voeg hieraantoe 2 fijngehakte teentjes knoflook, 300 gram gesneden spitskool en 1 in ringen gesneden prei. Als de groenten zacht zijn voeg je 1 blikje tomatenpuree, 250 ml crème fraiche, 1 eetlepel Italiaanse kruiden en zout en peper er aan toe. Warm het geheel goed door. Giet de macaroni af en roer dit door het spitskoolmengsel. Eet smakelijk!

(91 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top