Broodje Warm Vlees

Broodje Warm Vlees

Broodje Warm Vlees

Ingrediënten: 1 ciabatta, 1 ui, 100 gram champignons, 2 eetlepels tomatenketchup, 2 eetlepels ketjap manis, 200 gram fricandeau,

Bak een afbak ciabatta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Bak in hete olie 1 fijngesnipperde ui met 100 gram in plakjes gesneden champignons tot de champignons zacht zijn. Voeg 2 eetlepels tomatenketchup en 2 eetlepels ketjap manis toe. Snij 200 gram fricandeau (vleeswaar) in reepjes en roer het door de champignons. Warm het nog even goed door. Beleg dan de ciabatta met het warme vlees. (Wij hadden genoeg voor 1 grote ciabatta) Eet Smakelijk!

0
(196 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top