Fusilli met Jamie Oliver Pasta Saus

Fusilli met Jamie Oliver Pasta Saus

Fusilli met Jamie Oliver Pasta Saus

Ingrediënten: fusilli, 150 gram gehakt, 200 gram champignons, 3 bosuien, Jamie Oliver Porchine Mushroom Pasta Sauce, zout, peper,

Kook de fusilli zoals je gewend bent in kokend water met wat zout. Bak in een hete wok 150 gram gehakt tot het bruin is. Voeg dan 200 gram in plakjes gesneden champignons en 3 in ringen gesneden bosuitjes toe. Als de champignons zacht zijn voeg je er het potje Jamie Oliver Porchine Mushroom Pasta Sauce aan toe. Nog even doorwarmen, op smaak brengen met zout en peper en smikkelen maar! Eet Smakelijk!

0
(31 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top