Roze Cakejes

Roze Cakejes

Roze Cakejes

Ingrediƫnten: 250 gram suiker, 250 gram boter, 4 eieren, 250 gram bloem, 1 zakje vanillesuiker, Dr. Oetker prinsessenglazuur,

Maak een beslag van 250 gram suiker en 250 gram boter. Dit meng je goed en dan voeg je 1 voor 1, al mixend, 4 eieren toe. Doe er dan 250 gram bloem en 1 zakje vanillesuiker bij. Nog even goed mixen. Doe papieren cakevormpjes in een muffinvorm. Schep het beslag in elk vormpje. Zet de muffinvorm in de voorverwarmde oven op 160 graden voor ongeveer 35 minuten. Laat de cakejes eerst afkoelen. Verwarm dan de roze glazuur (prinsessenglazuur van Dr. Oetker) volgens de aanwijzingen op de verpakking en giet dit over de cakejes. Laat de glazuur hard worden voor je er van een gaat smullen!

0
(44 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top