Chocolade Cakejes

Chocolade Cakejes

Chocolade Cakejes

Ingrediënten: 250 gram suiker, 250 gram boter, 4 eieren, 250 gram bloem, 1 zakje vanillesuiker, 2 eetlepels cacaopoeder, 100 gram pure chocolade,

Maak een beslag van 250 gram suiker en 250 gram boter. Dit meng je goed en dan voeg je 1 voor 1, al mixend, 4 eieren toe. Doe er dan 250 gram bloem, 1 zakje vanillesuiker en 2 eetlepels (met een kop erop) cacaopoeder bij. Nog even goed mixen. Dan spatel je er nog ongeveer 100 gram in stukjes gehakte pure chocolade door. Doe papieren cakevormpjes in een muffinvorm. Schep een beetje beslag in elk vormpje. Zet de muffinvorm in de voorverwarmde oven op 160 graden voor ongeveer 35 minuten. Laat de cakejes eerst afkoelen voor je gaat aanvallen!

0
(74 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

One thought on “Chocolade Cakejes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top