Appeltaart Cakejes

Appeltaart Cakejes

Appeltaart Cakejes

Ingrediƫnten: 2 appels, citroensap, 1 eetlepel donkere basterdsuiker, 4 eieren, rozijnen, 1 eetlepel speculaaskruiden, 250 gram suiker, 250 gram boter, 250 gram bloem, 1 zakje vanillesuiker,

Schil 2 appels, en snij het in kleine blokjes. Schep er een klein scheutje citroensap door, 1 eetlepel donkere basterdsuiker, een klein handje rozijnen en 1 eetlepel speculaaskruiden. Maak een beslag van 250 gram suiker en 250 gram boter. Dit meng je goed en dan voeg je 1 voor 1, al mixend, 4 eieren toe. Doe er dan 250 gram bloem en 1 zakje vanillesuiker bij. Nog even goed mixen. Doe papieren cakevormpjes in een muffinvorm. Schep een klein beetje beslag in elk vormpje. Doe er dan wat van het appeltaart mengsel over en dan weer beslag erover, zodat je geen appel meer ziet. Zet de muffinvorm in de voorverwarmde oven op 160 graden voor ongeveer 35 minuten. Laat de cakejes eerst afkoelen voor je gaat aanvallen! Smul ze!

0
(65 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

2 thoughts on “Appeltaart Cakejes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top