Bananencake

Bananencake

Bananencake

Omdat we alle 3 de appel tarte tatin geen succes vonden, de karamel was te hard gegaan en daardoor bitter geworden, hebben we een verjaardagscake gebakken en dit in de vorm van een bananencake.

Ingrediënten: 250 gram suiker, 250 gram boter, 4 eieren, 250 gram bloem, 2 bananen,

Maak hiervoor een beslag van 250 gram suiker en 250 gram boter. Dit meng je goed en dan voeg je 1 voor 1, al mixend, 4 eieren toe. Doe er dan 250 gram bloem bij. Nog even goed mixen en als laatste doe je er 2 in plakjes gesneden bananen erdoor. Spatel dit goed door en schep het beslag dan in een cakeblik, ingevet en bebloemd. Zet dit in de voorverwarmde oven op 160 graden voor ongeveer 75 minuten. Laat de cake eerst afkoelen in het blik voordat je hem eruit haalt. Smul ze!

0
(77 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top