Uientaart met Tomaten

Uientaart met Tomaten

Uientaart met Tomaten

Ingrediënten: 4 uien, zout, peper, 150 gam cherrytomaten, bladerdeeg, mozzarella,

Bak in hete olie op middenhoog vuur 4 in ringen gesneden uien tot deze lichtbruin zijn. Bekleed ondertussen een taartvorm met bladerdeeg. Als de uien lichtbruin zijn schep je de uien over in de taartvorm. Bestrooi met zout en peper. Snij ongeveer 150 gram cherrytomaten door de helft en leg deze tussen de uien. Strooi er vlokken mozzarella over (ongeveer 1 bolletje). Vouw het overtollige bladerdeeg over de taart. Zet de taartvorm in de voorverwarmde oven op 200 graden voor ongeveer 30 minuten. Eet smakelijk!

(63 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
0
Matrix #brutsellog_nl:mtrx.anchel.nl & Fediverse / Activitypub @anja@www.brutsellog.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back To Top