Goudreinet in Veenendaal

Goudreinet in Veenendaal

Zandvoort A1GP

Na een hele dag in de buitenlucht, een dagje Zandvoort aan Zee bij de A1GP hebben we nog lekker gegeten bij de Goudreinet in Veenendaal. Op ons menu stond: Wiener “Rostbraten” (gesneden ossenhaas met gefrituurde uienringen en Stroganoff saus) voor Michel, voor Britt een Cordon Blue en voor mij een Stoofpotje op grootmoeders wijze. Voor een toetje hadden we ook plek: Michel voor de Cafe Glace, mokka ijs met Bailey’s, Britt voor een Sorbet bestaande uit een bolletje vanilleijs, aardbeienijs en bananenijs vergezeld met vruchten, aardbeiensaus en slagroom, en ik de Coupe Bananentoffee, Bananenijs met Banaan, Karamelsaus en slagroom. Het was lekker na zo’n zonnige dag!

Goudreinet Veenendaal
Rondweg-West
3905 LV Veenendaal
Tel.: 0318-512269
Fax: 0318-553674

(17 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
0

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back To Top