Sticky Kipdrumsticks

Sticky Kipdrumsticks

Sticky Kipdrumsticks

Ingrediënten: 2 eetlepels sojasaus, 2 eetlepels olie, 1 eetlepel tomatenpuree, 1 eetlepel mosterd, 1 eetlepel honing, kipdrumsticks,

Maak een marinade van de volgende ingrediënten: 2 eetlepels sojasaus, 2 eetlepels olie, 1 eetlepel tomatenpuree, 1 eetlepel mosterd en 1 eetlepel honing. Roer dit goed door elkaar en marineer hierin de kipdrumsticks voor minstens een uur. Het beste kan je het een nachtje in de koelkast zetten (in een schaal die je goed kan afsluiten). Verwarm de oven voor op 180 graden (hetelucht). Leg de kipdrumsticks in een ovenschaal en zet de ovenschaal voor ongeveer 30 tot 35 minuten in de oven. Lekker met doperwten en gebakken aardappeltjes. Eet smakelijk!

0
(42 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top