Chinese Noedels

Chinese Noedels

Chinese Noedels

Ingrediënten: noedels, 150 ml water, 2 eetlepels sojasaus, 1 eetlepel tomatenpuree, 2 eetlepels zoete chilisaus, nasi-bami groentenpakket, 1/2 eetlepel gemberpoeder,

Bereid de noedels volgens de aanwijzingen op de verpakking. Maak een saus van de volgende ingredienten: 150 ml water, 2 eetlepels sojasaus, 1 eetlepel tomatenpuree en 2 eetlepels zoete chilisaus. Roer dit goed door. Verhit olie in een wok en rerbak hierin een nasi-bami groentepakket nog zonder de taugé (het pakket is 500 gram totaal). Roerbak het 5 minuten, voeg dan de saus, 1/2 eetlepel gemberpoeder,de taugé uit het pakket toe en de noedels. Roerbak dit nog een minuut of 2 en serveer! Eet smakelijk!

0
(47 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top