Rotelle all’ Amatriciana

Rotelle all’ Amatriciana

Rotelle all' Amatriciana

Ingrediënten: rotelle, zout, 1 ui, 150 gram dobbelsteentjes ontbijtspek, 750 gram roma tomaten, peper, geraspte kaas,

Kook de rotelle (of een andere pasta) in kokend water met wat zout. Bak in de hete olie 1 fijngesnipperde ui met 150 gram dobbelsteentjes ontbijtspek voor ongeveer 10 minuten tot de dobbelsteentjes ontbijtspek lichtbruin zijn. Voeg dan 750 gram in blokjes gesneden roma tomaatjes toe. Bak het eerst even op hoog vuur. Zet dan het vuur lager en laat het een minuut of 5 pruttelen. Breng het op smaak met peper (eventueel ook zout maar ontbijtspek is ook al zout!). Serveer de saus met de pasta en strooi nog wat geraspte kaas over de saus. Eet smakelijk!

0
(10 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top