Rijst met Gemarineerd Varkenslapje, Appel en Champignons

Rijst met Gemarineerd Varkenslapje, Appel en Champignons

Rijst met Gemarineerd Varkenslapje, Appel en Champignons

Ingrediënten: 1 eetlepel olie, 2 eetlepels ketjap manis, 1 eetlepel kerriepoeder, 1 fijngehakt teentje knoflook, zout, peper, 2 varkensfiletlapjes, 1 ui, 200 gram champignons, 1 appel, rijst,

Maak een marinade van een eetlepel olie, 2 eetlepels ketjap manis, 1 eetlepel kerriepoeder, 1 fijngehakt teentje knoflook, zout en peper. Snij 2 varkensfiletlapjes in blokjes en schep deze door de marinade. Doe dit het liefst een avond van te voor en anders ongeveer een half uur van te voor. Kook de rijst zoals je gewend bent. Bak in de hete olie 1 fijngesnipperde ui tot het zacht is voeg dan de gemarineerde blokjes varkensfilet en bak dit tot het bruin is. Voeg dan 200 gram in plakjes gesneden champignons en 1 in blokjes gesneden appel (alleen van het klokhuis ontdaan). Tot de champignons zacht zijn. Breng het op smaak met zout en peper en serveer!

0
(27 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top