Noedels met Champignons en Gehakt

Noedels met Champignons en Gehakt

Noedels met Champignons en Gehakt

Ingrediënten: noedels, 2 eetlepels sojasaus, 1 eetlepel hoisin saus, 1 eetlepel soy bean paste, 1 theelepel basterdsuiker, 125 ml water, 300 gram gehakt, 200 gram champignons, 3 bosuien, 1 eetlepel maïzena, 1 eetlepel rijstwijn,

Kook de noedels volgens de aanwijzingen op de verpakking (dit kan namelijk per merk nogal verschillen). Maak een saus van de volgende ingrediënten: 2 eetlepels sojasaus, 1 eetlepel hoisinsaus, 1 eetlepel soy bean paste, 1 theelepel basterdsuiker en 125 ml water. Roer dit goed door en zet het even apart. Bak in de hete olie 300 gram gehakt tot het bruin en geruld is. Voeg dan 200 gram in plakjes gesneden champignons en 3 in ringen gesneden bosuitjes toe. Roerbak dit mee tot de champignons zacht zijn. Voeg dan de saus toe en roerbak het een minuut of 5. Om de saus te binden voegje een papje toe van 1 eetlepel maïzena en 1 eetlepel rijstwijn. Voeg de gare noedels toe en roerbak nog even om het geheel goed door te warmen. Eet smakelijk!

0
(27 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top