Pasta met Gorgonzola uit de Oven

Pasta met Gorgonzola uit de Oven

Pasta met Gorgonzola uit de Oven

Ingrediënten: pasta, zout, 1 teentje knoflook, 1 prei, 200 gram champignons, 100 gram gorgonzola, 200 ml crème fraiche,

Kook een korte pasta (bv fusilli of penne) in kokend water met wat zout. Bak in de hete olie 1 fijngehakt teentje knoflook met 1 in ringen gesneden prei en 200 gram in plakjes gesneden champignons tot de champignons zacht zijn. Giet de pasta af en doe dit in een ovenschaal, schep hierbij de champignons en prei. Roer in een bakje 100 gram gorgonzola en 200 ml crème fraiche los en roer dit vervolgens door de ovenschotel. Zet de pasta gorgonzola nu in de voorverwarmde oven op 180 graden voor ongeveer 15 minuten. Eet smakelijk!

(126 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
0

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back To Top