Ravioli met Spinazie en Ontbijtspek

Ravioli met Spinazie en Ontbijtspek

Ravioli met Spinazie en Ontbijtspek

Ingrediƫnten: ravioli, 150 gram dobbelsteentjes ontbijtspek, 1 teentje knoflook, 1/2 theelepel sambal, 300 gram spinazie, 250 ml gezeefde tomaat,

Kook de ravioli volgens de aanwijzingen op de verpakking (ik had koelverse ravioli met 4 kazen, koelverse ravioli hoeft aanzienlijk korter te koken dan de gedroogde ravioli!). Bak in een het wok 150 gram blokjes ontbijtspek goudbruin in een minuut of 3. Haal het uit de pan en giet eventueel overtollig vet uit de pan. Bak in een beetje achter gebleven vet 1 fijngehakt teentje knoflook, 1/2 theelepel sambal en 300 gram spinazie tot de spinazie geslonken of ontdooit is. Giet er dan 250 ml gezeefde tomaat bij en laat het een minuut of 5 pruttelen. Giet de ravioli af en doe dat bij de spinazie-tomaatsaus samen met de dobbelsteentjes ontbijtspek. Warm het nog kort door en serveer! Eet smakelijk!

0
(18 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top