Kipfilet met een Korstje van Kruiden

Kipfilet met een Korstje van Kruiden

Kipfilet met een Korstje van Kruiden

Ingrediënten: peper, zout, 3 kipfilets, peterselie, bieslook, paneermeel, geraspte kaas, crème fraiche,

Peper en zout 3 kipfilets, kruid ze eventueel ook met kipkruiden. Bak de kipfilets bruin in een koekenpan met hete braadboter. Als ze een mooi bruin korstje hebben haal je de kipfilets uit de pan en leg je ze in een ovenschaal. Hak 1 handje peterselie en 1 handje bieslook fijn. Meng dat met paneermeel en wat geraspte kaas. Bestrijk de kipfilets met crème fraiche en strooi het kruidenmengsel erover. Zet de ovenschaal in de voorverwarmde oven op 200 graden (hetelucht) voor ongeveer 20 minuten tot 25 minuten. We hebben er Crisscuts (aardappelwafeltjes van Lambweston) en een salade bij gegeten. Eet smakelijk!

(39 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
0

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back To Top