Tagliatelle met Broccoli-Pesto

Tagliatelle met Broccoli-Pesto

Tagliatelle met Broccoli-Pesto

Ingrediënten: 250 gram broccoli, 50 gram pijnboompitten, 2 teentjes knoflook, 50 gram geraspte pittige kaas, zout, tagliatelle, 1 rode ui, 4 tomaten,

Kook 250 gram broccoli kort in kokend water. Doe in een keukenmachine 50 gram pijnboompitten, 2 teentjes knoflook, 50 gram pittige geraspte kaas en de broccoliroosjes. Zet de keukenmachine aan en je hebt de broccoli-pesto! Kook vervolgens de tagliatelle in kokend water met wat zout. Bak in een hete wok 1 gesnipperde rode ui tot de ui glazig is en voeg dan 4 in stukjes gesneden tomaten toe (ik heb de tasty tom genomen). Op het laatst voeg je de broccoli-pesto toe en warm je het even goed door. Serveer de tagliatelle met de broccoli-pesto. Eet smakelijk!

0
(19 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top