Tagliatelle met Gegrilde Kipfilet en Tomaat

Tagliatelle met Gegrilde Kipfilet en Tomaat

Tagliatelle met Gegrilde Kipfilet en Tomaat

Ingrediƫnten: tagliatelle, zout, 1 kipfilet, 2 eetlepels olijfolie, 1 theelepel citroensap, 1 theelepel gedroogde dragon, 6 tomaten, 1 teentje knoflook, geraspte kaas,

Kook de tagliatelle zoals je gewend bent in kokend water met wat zout. Snij 1 kipfilet en blokjes en marineer het in 2 eetlepels olijfolie, 1 theelepel citroensap en 1 theelepel gedroogde dragon. Leg de kipfiletstukjes in een ovenschaal. Snij 6 tomaten (ik heb de tasty tom genomen) in partjes en leg dit bij de kip. Hak 1 teentje knoflook fijn en stroo dit over de tomaat en kipfilet. Zet de ovenschaal in een voorverwarmde oven op 190 graden (hetelucht) voor ongeveer 20 tot 25 minuten. Serveer de gegrilde kipfilet met de tagliatelle en doe er op je bord eventueel nog wat geraspte kaas over. Eet smakelijk!

0
(10 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top