Peren Smoothie

Peren Smoothie

Peren SmoothieIngrediƫnten: 1 peer, 200 ml magere yoghurt, 100 ml halfvolle melk, 1 zakje vanillesuiker, pure chocolade,

Schil een peer (een grote of anders 2 kleinere peren), haal het klokhuis eruit en snijd de peer in stukjes. Doe deze in de blender samen met 200 ml magere yoghurt, 100 ml halfvolle melk en om het iets zoeter te krijgen doe je er ook een zakje vanillesuiker bij (8 gram). Zet de blender even aan en je hebt een heerlijk smoothie. Ik had ook nog wat geschaafde pure chocolade over en dat heb ik er dan ook overheen gestrooid.

0
(24 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

2 thoughts on “Peren Smoothie

  1. Wat leuk.Ik had toevallig vanmorgen als ontbijt 2 peren,2 appels en wat yoghurt in de blender gegooit.Draaien maar en wat kaneel erop.Dit is dan wel wat dikker maar dat kan je dunner maken door er wat water bij te doen.Ik heb de hele handel in ieder geval opgelepeld en weg gespoeld met een kopje rooibosthee.

  2. Ik adviseer geen melk erbij te doen want de melk wilt niet mengen met de peren-yoghurt. dan ga je drinken en komt de melk eerder bij je mond dan de peren-yoghurt. (niet echt lekker) en de geraspte chocola is echt alleen voor de versiering.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top