Pasteitje met gemengde Paddenstoelen

Pasteitje met gemengde Paddenstoelen

Pasteitje met gemengde Paddenstoelen

Ingrediënten: 1 ui, 1 teentje knoflook, tijm, 300 gram gemengde paddenstoelen, 125 ml crème fraiche, zout, peper, paprikapoeder, 2 eetlepels pittige geraspte kaas, dragon, pasteibakjes,

Fruit 1 fijngesnipperde ui met 1 fijngehakt teentje knoflook tot de ui glazig is. Voeg dan naar smaak wat tijm toe en ongeveer 300 gram in plakjes gesneden gemengde paddenstoelen (shiitake, champignons,kastanjechampignons en oesterzwammen). Als de paddenstoelen zacht zijn kan je het vuur uitzetten. Maak van 125 ml crème fraiche, zout, peper, paprikapoeder, 2 eetlepels geraspte pittige kaas en wat dragon een saus. Haal de kapjes van de pasteibakjes en vul het met het paddenstoelenmengsel en met de crème fraiche. Strooi er nog wat geraspte kaas over en zet de pasteibakjes in de voorverwarmde oven op 160 graden voor ongeveer 20 minuten. Eet smakelijk!

0
(36 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top