Farfalle met Champignonsaus

Farfalle met Champignonsaus

Lekker makkelijk met vanalles wat er nog in huis hadden, dit is genoeg voor 2 niet zo’n hongerige personen.

Ingrediënten: farfalle, 1 rode ui, tijm, 200 gram champignons, 1 blokje groentenbouillon, 50 ml water, 3 eetlepels tomatenketchup, geraspte kaas,

Kook de farfalle zoals je gewend bent in kokend water met wat zout. Bak in een wok met hete olie 1 fijngesnipperde rode ui tot de ui glazig is. Voeg dan wat tijm en 200 gram in plakjes gesneden champignons toe. Bak de champignons tot ze zacht zijn. Verkruimel er dan 1 groentenbouillonblokje boven, voeg 50 ml water en 3 eetlepels tomatenketchup toe. Roer goed en breng het aan de kook zodat de saus indikt. Serveer met de pasta en doe er eventueel wat geraspte kaas op je bord bij. Eet smakelijk!

(3 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*