Fusilli met Chorizo en Tomaat

Fusilli met Chorizo en Tomaat

Fusilli met Chorizo en Tomaat

Ingrediënten: pasta, 100 gram chorizo, 3 tomaten, 4 zongedroogde tomaten, 1 teentje knoflook, 1/2 glas rode wijn, peterselie, geraspte kaas,

Kook de pasta zoals je gewend bent in kokend water met wat zout. Bak in een hete koekenpan 100 gram in blokjes gesneden chorizo voor een minuut of 3 (Heb je teveel vet haal het er dan af). Voeg bij de chorizo 3 in blokjes gesneden tomaat, 4 fijngehakte zongedroogde tomaatjes en 1 fijngehakt teentje knoflook. Roerbak dit kort en voeg er dan 1/2 glas rode wijn aan toe. Breng het kort aan de kook, zet het vuur lager en laat het een minuut of 10 op een laag vuurtje pruttelen. Giet de fusilli af en roer dit door de saus. Als laatste roer je er na eigen smaak wat fijngehakte peterselie door. Op je bord doe je er wat geraspte kaas bij. Eet smakelijk!

0
(57 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top