Kipfilet met Sperziebonen en Mangochutney

Kip

Kipfilet met Sperziebonen en Mangochutney

Kipfilet met Sperziebonen en Mangochutney

Ingrediƫnten: rijst, 2 kipfilets, 1 eetlepel komijnpoeder, 4 eetlepels mangochutney, 100 gram sperziebonen, 3 bosuien, 100 ml kippenbouillon,

Kook de rijst zoals je gewend bent in kokend water. Bestrooi 2 in blokjes gesneden kipfilets met 1 eetlepel komijnpoeder. Bak de kipfiletblokjes bruin in de hete olie. Als het bruin is voeg je 4 eetlepels mangochutney, 100 gram sperziebonen en 3 in ringen gesneden bosuitjes toe. Bak het kort mee en voeg dan 100 ml kippenbouillon toe. Breng het kort aan de kook en warm het in een minuut of 5 goed door. Eet smakelijk!

0
(166 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top