Gemarineerde Sperzieboontjes

Gemarineerde Sperzieboontjes

Gemarineerde Sperzieboontjes

Ingrediënten: sperziebonen, balsamico azijn, 1 teentje knoflook, zout, peper,

Laat sperziebonen (fijne, hele) ontdooien (heb je verse sperziebonen blancheer ze eerst tot ze beetgaar zijn). Per 100 gram sperziebonen heb je een eetlepel olijfolie, 1 eetlepel balsamico azijn en 1 klein teentje fijngehakte knoflook (of zoveel of weinig als je lekker vindt) nodig. Breng de marinade op smaak met zeezout en witte peper. Roer dit goed en doe de sperziebonen erin, laat de marinade over alle sperziebonen komen. Laat het zeker 15 minuten staan. Verwarm een koekenpan zonder olie en bak hierin de boontjes voor een minuut of 5. Wij hebben er een gemarineerd varkensfiletlapje en gebakken aardappeltjes bij gegeten. Eet smakelijk!

0
(498 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top