Tortellini met Tomatensaus

Tortellini met Tomatensaus

Tortellini met Tomatensaus

Ingrediƫnten: tortellini, 1 ui, 1 teentje knoflook, 1 blik gepelde tomaat, 1 blokje groentebouillon, geraspte kaas,

Kook de met spinazie gevulde tortellini zoals je gewend bent of zoals het staat op de verpakking. Ik heb mijn zelfgemaakte verse deegkussentjes gebruikt die ik had ingevroren, zo blijft de verse pasta het best, doe dit nog bevroren en wel in het kokende water met wat zout en als ze allemaal boven drijven zijn ze klaar! Voor de tomatensaus fruit je een fijn gesnipperde ui met 1 fijngehakt teentje knoflook. Als de ui zacht is voeg je 1 blik gepelde tomaat en verkruimel je 1 groentebouillonblokje erboven uit. Warm het geheel goed door en serveer! Strooi nog wat geraspte kaas erover. Eet smakelijk!

0
(34 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top