Aardbeien Cakejes

Aardbeien Cakejes

Ingrediënten: 250 gram boter, 250 gram suiker, 4 eieren, 250 gram zelfrijzend bakmeel, citroensap, 400 ml blikje aardbeien op lichte siroop,

Mix 250 gram boter en 250 gram suiker tot 1 geheel. Voeg er een voor een 4 eieren bij en mix het tot het een gladde massa wordt. Voeg er dan 250 gram zelfrijzend bakmeel en 1 scheut citroensap aan toe en mix het tot een goed beslag. Spatel er dan een uitgelekt 400 ml blikje aardbeien op lichte siroop toe. Spatel het er rustig door. Doe in een ijzeren muffinvorm de cakevormpjes (zo blijven ze mooi rond tijdens het bakken) en schep het beslag in de vormpjes. Plaats het nu in de voorverwarmde oven op 160 graden voor ongeveer 45 minuten. Laat de cakejes eerst afkoelen alvorens je gaat smullen!

(3 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Ook lekker :