Van Der Valk Hotel in Breukelen

Van Der Valk Hotel in Breukelen

Van Der Valk Hotel - BreukelenNa een “celebrate life party” zijn we nog uiteten geweest. Dit keer in Van Der Valk hotel Breukelen. We hebben genoten van een heerlijke maaltijd. Ik had zelf een varkenshaasje met Italiaanse pestosaus en knoflook en als dessert Fantasie au Chocolat, chocolade ijs, brownie en slagroom en Michel had gekozen voor een malse entrecote, geserveerd met huisgemaakte knoflookboter en had als dessert Panna Cotta met caramelsaus en slagroom. Ondanks enorme drukte werd er vlot geserveerd en werden we leuk bedient, een aanrader als je toevallig op de A2 langs Breukelen komt!

Van Der Valk Hotel Breukelen A2
Stationsweg 91
3621 LK Breukelen
Tel: 0346-265888
Fax: 0346-262894

(84 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
0

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back To Top