Tosti met Gehaktbal en Tomaat

Tosti met Gehaktbal en Tomaat

Tosti met Gehaktbal en Tomaat

Ingredi├źnten: 2 gehaktballen, 1 tomaat, boterhammen, kaas,

Bak in hete boter 2 gehaktballen rondom bruin. Snij de gehaktballen dan in plakjes en bak de plakjes ook kort in de hete boter. Snij 1 tomaat 1 dunne plakjes. Beleg een boterham met plakjes kaas, plakjes tomaat en de plakjes gehaktbal en leg er weer een boterham boven op. Ga zo verder tot de plakjes gehaktbal op zijn, wij hadden genoeg voor 4 tosti’s. Doe de botterhammen in het tostiapparaat en bak ze bruin. Eet smakelijk!

(94 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
0

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back To Top