Tosti met Gehaktbal en Tomaat

Tosti met Gehaktbal en Tomaat

Tosti met Gehaktbal en Tomaat

Ingrediënten: 2 gehaktballen, 1 tomaat, boterhammen, kaas,

Bak in hete boter 2 gehaktballen rondom bruin. Snij de gehaktballen dan in plakjes en bak de plakjes ook kort in de hete boter. Snij 1 tomaat 1 dunne plakjes. Beleg een boterham met plakjes kaas, plakjes tomaat en de plakjes gehaktbal en leg er weer een boterham boven op. Ga zo verder tot de plakjes gehaktbal op zijn, wij hadden genoeg voor 4 tosti’s. Doe de botterhammen in het tostiapparaat en bak ze bruin. Eet smakelijk!

0
(94 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top