Macaroni schotel

Macaroni schotel

Macaroni schotel

Ingrediënten: macaroni, zout, 25 gram boter, 2 eetlepels bloem, peper, 275 ml melk, 1 blik tomaatblokjes, 150 gram geraspte kaas, 150 gram dobbelsteentjes ontbijtspek, basilicum, geraspte kaas,

Kook de macaroni zoals je gewend bent in kokend water met wat zout. Smelt 25 gram boter in een pannetje en roer er 2 eetlepels bloem door. Bak het kort mee, het mag niet bruin worden. Doe er wat peper bij en giet er dan beetje bij beetje 275 ml melk door. Breng het even aan de kook. Roer een blik tomaatblokjes door de saus. Haal de saus van het vuur en roer er 150 gram geraspte kaas door. Giet de macaroni af en roer dat door de saus. Roer ook 150 gram dobbelsteentjes ontbijtspek en 1 handje gehakte basilicum door de pasta. Doe de pasta in een ovenschaal en strooi er nog wat geraspte kaas over. Zet het nu onder de hete grill voor ongeveer 10 minuten. Het is nu klaar om geserveerd teworden. Eet smakelijk!

0
(42 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top