Cordon Bleu

Cordon Bleu

Cordon Bleu

Ingrediënten: 4 schnitzels, ham, kaas, zout, peper, bloem, 1 ei, paneermeel,

Sla hiervoor 4 schnitzels plat met (verpak de schnitzels eerst in huishoudfolie). Beleg de schnitzels met een plakje ham en een plakje kaas. Zet de schnitzel vast met cocktailprikkers. Bestrooi ze met zout en peper. Haal ze vervolgens door de bloem, geklutst ei en paneermeel. Bak de cordon bleu’s om en om bruin in de braadboter en zet de koekenpan dan in een voorverwarmde oven op 150 graden voor ongeveer 15 minuten (zo worden de cordon bleu’s ook van binnen gaar). Lekker met een salade en gebakken aardappeltjes. Eet smakelijk!

0
(24 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top