Pasta met Champignons in Romige Mosterdsaus

Pasta met Champignons in Romige Mosterdsaus

Pasta met Champignons in Romige Mosterdsaus

Ingrediënten: pasta, zout, 3 chipolataworstjes, 250 gram cherrytomaten, 250 gram kastanjechampignons, rozemarijn, 100 ml creme fraiche, 1 dessertlepel mosterd, peterselie,

Kook de pasta zoals je gewend bent in kokend water met wat zout. Haal het vel van 3 chipolata worstjes en draai van het worstvlees kleine balletjes. Bak deze balletjes bruin in een droge koekenpan. Voeg hieraantoe 250 gram gehalverde cherrytomaatjes, 250 gram kastanjechampignons en wat fijngehakte rozemarijn. Bak dit tot de champignons klaar zijn. Voeg dan 100ml creme fraiche en 1 dessertlepel mosterd toe. Roer het goed en laat het een minuut of 5 op een laag vuurtje pruttelen. Doe er op het laatst nog wat fijngehakte peterselie bij. Eet smakelijk!

(132 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Back To Top