Shoarma Noedels schotel

Shoarma Noodles schotel

Ingrediënten: noedels, 300 gram shoamavlees, 1 ui, 1 gele paprika, 1 groene paprika, 250 ml kookroom, 250 ml crème fraiche, zout, peper, paprikapoeder,

Kook de noedels volgens de aanwijzingen op de verpakking. Bak in een hete wok, zonder olie, 300 gram shoarmavlees bruin. Voeg 1 gesnipperde ui en1 gele en 1 groene in reepjes gesneden paprika toe. Roerbak een minuut of 5. Maak een mengsel van 250 ml kookroom en 250 ml crème fraiche. Breng het op smaak met zout, peper en paprikapoeder. Giet de noedels af en schep het door de shoarma. Doe dit in een ovenschaal en giet hier het crème fraichemengsel over. Zet het nu in de voorverwarmde oven op 175 graden voor ongeveer 15 minuten. Eet smakelijk!

(135 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.