Shoarma Noedels schotel

Shoarma Noedels schotel

Shoarma Noodles schotel

Ingrediënten: noedels, 300 gram shoamavlees, 1 ui, 1 gele paprika, 1 groene paprika, 250 ml kookroom, 250 ml crème fraîche, zout, peper, paprikapoeder,

Kook de noedels volgens de aanwijzingen op de verpakking. Bak in een hete wok, zonder olie, 300 gram shoarmavlees bruin. Voeg 1 gesnipperde ui en 1 gele en 1 groene in reepjes gesneden paprika toe. Roerbak een minuut of 5. Maak een mengsel van 250 ml kookroom en 250 ml crème fraîche. Breng het op smaak met zout, peper en paprikapoeder. Giet de noedels af en schep het door de shoarma. Doe dit in een ovenschaal en giet hier het crème fraîchemengsel over. Zet het nu in de voorverwarmde oven op 175 graden voor ongeveer 15 minuten. Eet smakelijk!

0
(252 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top