Duo Brownies

Duo Brownies

Duo Brownies

Ingrediƫnten: 200 gram witte chocolade, 250 gram boter, 200 gram pure chocolade, 4 eieren, 300 gram lichte basterdsuiker, 140 gram bloem,

Smelt au bain marie 200 gram witte chocolade met 125 gram boter en in een andere kom 200 gram pure chocolade met 125 gram boter. Als het goed gesmolten is roer je door beide kommen elk 2 geklutste eieren en 150 gram lichte basterdsuiker. Roer door de witte chocolade 90 gram bloem en door de pure chocolade 50 gram bloem. Giet in een brownievorm eerst het pure chocolade mengsel en daarna het witte chocolade mengsel. Zet de brownie vorm in de voorverwamde oven op 160 graden voor ongeveer 35 minuten. Laat de brownie goed afkoelen voordat je het uit de vorm haalt. Eet smakelijk!

0
(15 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top