Spaghetti met Smoortomaat en Kabanossi

Spaghetti met Smoortomaat en Kabanossi

Pasta met Smoortomaat en Kabanossi

Ingrediënten: spaghetti, zout, 200 gram kabanossiworstjes, 1 ui, 1 teentje knoflook, 3 vleestomaten, tijm, oregano, mozzarella,

Kook de spaghetti zoals je gewend bent in kokend water met wat zout. Bak in hete olie 200 gram in plakjes gesneden kabanossiworstjes. Als ze goudbruin zijn neem je ze uit de pan. Bak in de achtergebleven olie 1 gesnipperde ui met 1 fijngehakt teentje knoflook tot de ui zacht is. Voeg dan 3 in blokjes gesneden vleestomaten en wat tijm en oregano na smaak. Zet het geheel nu op een laag vuurtje en laat het zachtjes pruttelen. Na een minuut of 15 voeg je de kabanossiworstjes terug en doe je er 1 gescheurd bolletje mozzarella bij. Serveer direct! Eet smakelijk!

0
(28 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top