Lasagne

Lasagne

Lasagne

Ingrediƫnten; 150 gram dobbelsteentjes ontbijtspek, 250 gram gehakt, 1 ui, 1 teentje knoflook, 1 rode paprika, 250 gram kastanjechampignons, 1 blik tomaatblokjes, tijm, basilicum, lasagnebladen, geraspte kaas,

Bak in een hete koekenpan 150 gram dobbelsteentjes ontbijtspek knapperig. Doe er 250 gram gehakt bij en rul dit al bakkend los. Bak in een andere pan in de hete olie 1 fijngesnipperde ui, 1 fijngehakt teentje knoflook en 1 gesneden rode paprika tot de ui zacht is. Voeg dan 250 gram in plakjes gesneden kastanjechampignons toe en als deze zacht zijn doe je er 1 blikje tomaatblokjes en 1 eetlepel tijmblaadjes en 1 eetlepel basilicum toe. Doe het gehakt en ontbijtspek terug in de pan en warm het even goed door. Doe nu in een ovenschaal een laagje van het gehaktmengsel, dan een laagje lasagnebladen, weer een laagje gehaktmengsel wat geraspte kaas, weer lasagnebladen als laatste gehaktmengsel en geraspte kaas. Zet de ovenschaal in de voorverwarmde oven (170 graden hetelucht) voor ongeveer 30 minuten. Eet smakelijk!

0
(3 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top