Doperwten Curry

Doperwten Curry

Doperwten Curry

Ingrediƫnten: rijst, 1 eetlepel mosterdzaad, 1 ui, 1 eetlepel gemberpoeder, 1 eetlepel kurkurma, 1 eetlepel komijnpoeder, 1/2 theelepel sambal, 1 blik tomaatblokjes, 200 gram doperwten, 1/2 eetlepel munt,

Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit wat olie in een wok en bak hierin 1 eetlepel mosterdzaad. Als de zaadjes beginnen te springen voeg je er 1 gesnipperde ui aan toe, samen met de verschillende kruiden te weten: 1 eetlepel gemberpoeder, 1 eetlepel kurkurma, 1 eetlepel komijnpoeder en 1/2 theelepel sambal. Bak dit tot de ui zacht is. Voeg dan 1 blik tomaatblokjes toe en breng dit zachtjes aan de kook. Zet het vuur lager en doe er dan 200 gram doperwten bij. Laat de doperwten in 10 minuten zachtjes gaar worden. Voeg als laatste ongeveer 1/2 eetlepel munt toe. Eet smakelijk!

0
(21 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top