De Tockelaer in Emmen

De Tockelaer in Emmen

De Tockelaer - EmmenOok dit restaurant was weer een goede keuze, ook hier hebben we bijna onze vingers opgegeten, zo lekker! De Tockelaer is een restaurant met voor elk wat wils, dus niet alleen kip maar ook heel veel andere lekkere dingen staan er op de kaart. Wat we hadden? Michel had vooraf: Buffalo Wings: Gebakken kippenvleugeltjes bereid met honing en chili. Zelf had ik gekozen voor: Kip in een Jasje: Kip in een krokant jasje geserveerd met chilisaus.

Als hoofdgerecht had Michel gekozen voor de Kip Sate: stukjes kipfilet met satesaus, kroepoek en afgemaakt met geroosterde uitjes, zelf had ik de Kip lasagne: Een heerlijke kiplasagne met courgette, ui, champignons en spekjes in een roomsaus met kaas opgebouwd in lagen en afgemaakt met verse tuinkruiden.

Als nagerecht had Michel:Coupe Crocant: Kersen roomijs en vanille ijs met een kersensaus krokante bladerdeegbolletjes met poeder suiker en slagroom, zelf heb ik gekozen voor de welbekende Dame Blanche: drie bollen vanille ijs met chocoladesaus en slagroom.

De Tockelaer
Weerdingerstraat 253
7811 CM Emmen

0
(16 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top