Kota Radja in Coevorden

Kota Radja in Coevorden

Kota Radja - CoevordenZomaar eens bij een Chinees restaurant uit eten gaan is weer lang geleden, meestal haal je af bij een Chinees restaurant. Waar we voor gekozen hebben was de Chinees Indische rijsttafel met verschillende gerechten. Deze gerechten zaten er onder andere bij: Babi Pangang, Sate, Tjap Tjoy, Koe Lou Yuk, Fou Yon Hai, Sambal Boontjes, Pisang Goreng, Daging Smoor, Atjar, Serundeng, en ga zo nog maar even door. Het was heerlijk!

Kota Radja
Friesestraat 6
7741 GV Coevorden

0
(25 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

One thought on “Kota Radja in Coevorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top