Kipfilet in Bladerdeeg gevuld met Paprika en Brie

Kip

Kipfilet in Bladerdeeg gevuld met Paprika en Brie

Kipfilet in Bladerdeeg gevuld met Paprika en Brie

Ingrediënten: 2 eetlepels olijfolie, 1 eetlepel citroensap, tijm, 2 kipfilets, gegrilde paprika, bladerdeeg, brie, 1 ei, geraspte kaas,

Maak een marinade van 2 eetlepel olijfolie, 1 eetlepel citroensap en blaadjes van 2 takje tijm. Leg hierin 2 opengesneden en plat geslagen kipfilets en laat ze een uur marineren. Leg op de kipfilets een halve gegrilde paprika (uit een potje, of zelf geroosterd). Bak de kipfilets aan elke kant bruin. Rol voor elke kipfilet 2 vellen bladerdeeg uit. Leg de kipfilet op het bladerdeeg. Vul de kipfilets met plakjes brie en vouw het bladerdeeg om de kipfilets. Bestrijk de bladerdeeg met een geklutst ei en strooi er geraspte kaas over. Leg de kipfiletpakketjes op de bakplaat in een voorverwarmde oven op 200 graden. Bak de pakketjes voor ongeveer 30 minuten. Serveer de kipfilet met een salade en gebakken aardappeltjes. Eet smakelijk!

(133 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top