Romige Pasta Pepperonata

Romige Pasta Pepperonata

Romige Pasta Pepperonata

Ingrediënten: 2 groene paprika’s, peper, zout, 1 ui, 1 teentje knoflook, 2 eetlepels balsamico azijn, 125 ml crème fraîche, 50 geraspte kaas, pasta,

Bak in de hete olie 2 in reepjes gesneden groene paprika’s, voeg peper en zout toe. Zet het vuur lager en laat het 15 minuten sudderen met de deksel op de pan. Doe er dan 1 gesneden ui bij, roer dit goed door en laat het dan 20 minuten sudderen met de deksel op de pan. Voeg nu 1 fijngehakt teentje knoflook, 2 eetlepels balsamico azijn, 125 ml crème fraîche en 50 gram geraspte kaas. Laat de crème fraîche en kaas smelten. Kook ondertussen de pasta zoals je gewend bent in kokend water met wat zout. Giet de pasta af. Het gerecht is klaar om te serveren. Eet smakelijk!

0
(22 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top