Ratatouille Cake

Ratatouille Cake

Ratatouille Cake
Ratatouille Cake
Ingrediënten: 1 ui, 1/2 rode paprika, 1/2 gele paprika, 1 courgette, laurierblaadje, tijm, 50 ml olie, 50 ml witte wijn, 100 gram zelfrijzend bakmeel, 3 eieren, zout, 1 eetlepel paprikapoeder, 150 gram geraspte kaas,

Bak in de hete olie 1 gesnipperde ui, 1/2 rode paprika (in blokjes gesneden), 1/2 gele paprika (in blokjes gesneden) en 1 courgette (in blokjes gesneden). Na 2 minuten roerbakken zet je het vuur lager en doe je er een laurierblaadje en 2 takjes tijm bij. Doe de deksel op de pan en laat het ongeveer 10 minuten pruttelen op een laag vuurtje. Maak ondertussen het beslag. Meng hiervoor 50 ml olie, 50 ml witte wijn, 100 gram zelfrijzend bakmeel, 3 eieren, zout, 1 eetlepel paprikapoeder en 150 gram geraspte kaas. Maak er een glad beslag van. Haal het laurierblad en de takjes tijm uit de ratatouille en roer de ratatouille door het beslag. Doe het ratatouillebeslag in een cakeblik en bak de cake in 45 minuten in een voorverwarmde oven op 150 graden. Laat de cake iets afkoelen en haal hem uit het blik en snij er plakjes van. Eet smakelijk!

0
(52 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top