Pollo Pizzaiola

Kip

Pollo Pizzaiola

Pollo Pizzaiola

Ingrediƫnten: 2 kipfilets, mozzarella, 1 ui, 1 teentje knoflook, 1/2 rode paprika, 1/2 gele paprika, 150 gram champignons, 2 tomaten, 1 blikje tomatenpuree, witte wijn, 125 ml groentenbouillon, 1 eetlepel oregano,

Voor 2 personen bak je 2 kipfilets om en om bruin in de hete olie. Leg ze op het rooster en verwarm ze in de voorverwarmde oven op 180 graden voor 20 minuten. De laatste 5 minuten leg je er plakjes mozzarella op en laat je dit mooi smelten. Bak in de achter gebleven 1 in ringen gesneden ui tot hij zacht is. Voeg dan 1 fijngehakt teentje knoflook, 1/2 rode paprika, 1/2 gele paprika (beide in reepjes gesneden) en 150 gram in plakjes gesneden champignons toe. Bak dit een minuut of 5 mee. Voeg dan 2 in blokjes gesneden tomaten, 1 blikje tomatenpuree, een scheutje witte wijn, 125 ml groentenbouillon en 1 eetlepel verse gehakte oregano toe. Breng het kort aan de kook en zet het vuur wat lager en laat het een minuut of 5 pruttelen. Serveer de kipfilet met de saus. Eet smakelijk!

0
(14 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top