Vegetarische Stroganoff

Vegetarische Stroganoff

Vegetarische Stroganoff

Eigenlijk hoort er in dit gerecht ook 1 borrelglaas wodka, om het een echte stroganoff te maken, maar helaas had ik dat niet in huis. Heb je wel wodka doe dit dan ongeveer tegelijkertijd met de tomatenpuree door het gerecht.

Ingrediƫnten: 2 sjalotjes, 400 gram champignons, 1 eetlepel paprikapoeder, 1 teentje knoflook, 1 blokje groentenbouillon, 200 ml water, 1 blikje tomatenpuree, 100 ml kookroom, 1 theelepel tabasco,

Fruit in de hete olie 2 fijngesneden sjalotjes en wanneer de sjalotjes zacht zijn voeg dan 400 gram in plakjes gesneden champignons toe. Bak de champignons mee tot het bruin is. Doe er 1 eetlepel paprikapoeder en 1 fijngehakt teentje knoflook bij, bak dit kort mee. Verkruimel dan 1 groentenbouillonblokje er boven uit en voeg 200 ml water en 1 blikje tomatenpuree toe. Laat het voor ongeveer 10 minuten op een laag vuurtje pruttelen. Giet er dan 100 ml kookroom en 1 theelepel tabasco toe en warm het gerecht nog een minuut of vijf door. Doe er naar smaak peterselie bij en serveer het met gebakken aardappels of rijst. Eet Smakelijk!

0
(73 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top